Een goede coffeeshop Amsterdam nodig

Blowen is iets dat ik al sinds mijn 13e doe. Ik ben hier niet trots op, maar schaam me er tegenwoordig ook niet meer voor. Toen ik net begon met blowen haalde ik mijn wiet bij dealers. Deze wiet was vaak erg prijzig en van niet zo’n goede kwaliteit. Toen ik achttien werd kon ik eindelijk de coffeeshop in. Ik ging er toen der tijd van uit dat de wiet uit de coffeeshop standaard goed zou zijn, maar ik kwam er vrij snel achter dat dit niet het geval bleek te zijn. De wiet die ik kreeg uit de coffeeshop waar ik toen der tijd heen ging was van slechtere kwaliteit dan dat ik gewend was. Daarom besloot ik om weer wiet te halen bij mijn dealer. Echter bleef ik het raar vinden dat de wiet uit die coffeeshop zo slecht was. Om die reden ben ik een aantal maanden later een nieuwe zoektocht gestart.

 

coffeeshop Amsterdam

 

Een zoektocht naar een goede coffeeshop

Ik wilde wiet van erg hoge kwaliteit en bij mijn dealer en de huidige coffeeshop kon ik dit niet krijgen. Daarom besloot ik om een andere coffeeshop te zoeken. In plaats van te kijken in mijn stad ben ik naar een iets grotere stad bij mij in de buurt gereden. Ik heb hier bij meerdere coffeeshops wat wiet gehaald en ben dit thuis gaan roken. Nadat ik alle wiet geprobeerd had, wist ik een wietsoort te vinden die echt super goed was. Vanaf dat moment is die coffeeshop mijn vaste coffeeshop. Ik ga dan ook een aantal keer per week naar deze coffeeshop. De ene keer ga ik alleen en de andere keer ga ik met een van mijn goede vrienden naar deze coffeeshop.

Kerst vieren in de coffeeshop

Tegenwoordig zit ik bijna elke dag een uurtje in de coffeeshop. Ik heb het hier dan ook super gezellig en kijk er elke dag naar uit. Afgelopen jaar had ik op een kerstdag niks te doen. Ik besloot dan ook om mijn kerstdag door te brengen in de coffeeshop. Dit was echt een super leuke ervaring. Toen ik mijn wiet kocht kreeg ik er namelijk een leuk cadeautje bij. Ik kreeg een kleine wietpijp waarmee ik mijn wiet kon roken. Daarnaast zat er in het cadeautje ook nog een nieuwe grinder. De coffeeshop was op deze kerstdag super druk en dat maakte het erg gezellig.

Meer informatie vind jij bij ‘t keteltje

Leave a Comment